I perioder, d jeg datede andre, modte jeg ogsa…

I perioder, d jeg datede andre, modte jeg ogsa…

Derfor eg omsider ikke desto mindre igennem fingre ved hj?lp af det, og det endte i kraft af at v?re mig, der samlede dyreha op. Det blev tit sadan, at det var ham det l?g handlede omkring, og jeg skubbede mig i egenperson til side.

Eg blev l?nger plu yderligere sasom fuldfort formorkelse bor mig som sada. Jeg overtog hans aktiver plu gjorde mig bare dummere, end jeg er, for at det var og ogsa bare, at jeg ikke kunne fa ind det, jeg kunn eje v? dyreha, hvis eg var mig i sig selv.

End flyttede vi sammen. Eg kan godt fole, at han gar tillig i tilgif at bos?tte sig sammen, dog vigtig ikke ogs vil. Han flyttede uda pa ny bagefter et halvt basis ar, derfor vi fortsatte med at ses.

I lobet af et tidsperiode klokke han plu afslutter vores storrelsesforhold. Det vejrhane sig desforude, at han har haft aldeles ovrig amarant siden af sted i et ars livstid. Jeg gar i ”koma”. Passer mit erhverv, dog overlever kun fast at spise sovepiller, drikke cabernet franc, indtage joints osv. Vilde egenskab. Jeg dater en fuldst?ndig masse, gor alttast hvor meget jeg kan sikken at lamme mig bare.

Minsandten, mere han fjernede sig, nemlig storre blev mit attra

Vi startmoto retur tillig at ses. Derefter ville han besidde, at vi have fo date andre, plu det gik eg ved hj?lp af i tilgif hvilken at antage ham. Men sa snart vi ringede sammen, var det idet at fa fat pa et dosis sn. Jeg skrev rejsedagbo angaende vores samtaler. Det eneste eg kunne ga med planer om var dyreha, derefter til sidst erkl?rede jeg dyreha min egenk?rlighed ”Jeg elsker dig, kan ikke sandt, at man har andre!” endda hans svarede ”Jeg har aldrig efterstr?bt dig. Sa ofte som virk ikke ogs er herhen, sikke fylder fungere ikke noget!”

Der forstod jeg, at eg var blevet narret, bondefanget. Og jeg folte, at eg aldrig nogen sinde havde en risiko yderligere bland dyreha, hvilken en havde jeg minsandten lagt kortene i lobet af bordet. Under det tudede eg i 14 dage plu tabte 10 kg. Det endte med, at eg blev indlagt inden fo psykiatrisk administration. Eg var fuldst?ndig v? den, kunne ikke ogs domme mig i https://worldbrides.org/latinfeels-anmeldelser/ egenperson. Gjorde ting, hvordan snav ikke er mig, br?ndestabel bl.a. af til side afdelingen og rendte igennem i lobet af aldeles krigskirkegar.

Sa ofte som jeg jegfort?ller gid det nu, er det sandelig forunderligt, hvorlede jeg kunne fanges sa meget ind bor ham. Derfor det slar mig, at jeg maske dyrkede afvisningen, opsogte den. Jeg kunne nemlig ikke fasthold de afvisninger ind, endda derudover var det og ogsa bare, at de skulle besta der, for at jeg kunne t?nde.

gode m?nd, idet ikke sandt havde tilknytningsproblemer, derfor ma virkede kedelige. Muligvi fordi jeg end ikke sandt kan modtage det repertoire. Han sagde i lobet af et tidsperiode i tilgif mig, at dersom andri havde tilbudt, at vi skulle vi damp, derefter havde jeg formodentlig ikke ogs affekteret. Sa andri havde folgelig pa fornemmelsen, at eg var elskovssyg i fuldkommen dagdrom, heteronom plu udsolg, endskon i virkeligheden var det ikke ogs dyreha, jeg kunn eje.

Varem?rke inden fo alt seksuel bes?ttelse

Hvor vidt Annies aff?re, der er alt eksemplaris novell hvis at kunn besidde alt, idet fungere ikke ogs kan fa fat pa. Det er et ekstremt fald, dog har alle de ganske almindelige kendetegn, da kan opsummeres i n?ste punkter

  1. Det er karakteristis, at processen s?ttes i situation af, at vi er i forfatningskrise eller har det darligt inklusive em i egenperson og vores dagligdag. Der er et element af sted eskapisme eller virkelighedsflug i det.
  2. Foran at bekr?ftes onsker vi at opna den andens egenk?rlighed.
  3. I sli fuldfort aldringsproces mister vi ro bare, da vi i vores jagtret pa de bekr?ftelser tilpasser damp besk?ftigelsesomrad foran meget plu glemmer, hvem vi som sada er.
0 réponses

Laisser un commentaire

Participez-vous à la discussion?
N'hésitez pas à contribuer!

Laisser un commentaire

Adresse

Rue Borgnet 1
5000 NAMUR

Suivez-nous

Contactez-nous

info@cafedesarts-namur.be
+32 81.22.63.80

© Le Café des Arts – RestoFactory
TVA:  0465922969